Tjenester

Beliggenhet:
Moss Havn har en ideell beliggenhet med hensyn til de viktigste hovedveiene  E6 - Oslo/Göteborg, E18 - Oslo/Stockholm og E18 Drammen/Kristiansand via ferge Moss - Horten.
Med kort innseiling til havnen utføres tjenestene hos oss raskt og effektivt.

Trafikkhavn:
Moss Havn har en viktig rolle i varekjeden. Sammen med våre samarbeidspartnere i havnen tilbyr vi effektivt lossing og lasting av all type gods over havna. Moss havn er svært konkurransedyktig både på tjenester og pris. Vi innehar høy kompetanse, moderne utstyr og kan imøtese nettopp ditt ønske innenfor havnetjenester. 

             
Kocks container crane     Gottwald mobile crane 


Kranpark:

Kranparken består av 1 stykk containerkran med løfteevner på 40 tonn og 1 stykk mobil containerkran med løfteevne på 100 tonn.


For besøkende i Moss tilbys også en bysentral bobil- og gjestehavn.

Prisliste for bruk av Moss Havn 2017
Forretningsbetingelser for Moss Havn 2017

  

 
 
 

 

Gjeste- og bobilhavn

Gjestehavn:
Gjestehavnen har en sentral beliggenhet midt i kanalen i Moss. Kanalen skiller sentrum fra Jeløya.
Gjestehavnen har egen billettautomat med kortleser. Vann, strøm og adgang til servicerom (toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel) er inkludert i våre avgifter.

Priser for bruk av Moss Havns gjestehavn:

Båter < 30 fot
Båter mellom 30 - 40 fot
Båter mellom 40 - 50 fot
Båter mellom 50 - 75 fot 
      kr. 150,- pr. døgn
kr. 180,- pr. døgn
kr. 255,- pr. døgn
kr. 390,- pr. døgn

           
 
I tilknytning til "Festivalen Sin 2017" er 20 småbåtplasser på flytebrygga nord for Tollboden reservert. Dette fra og med fredag 25. august, til og med søndag 27. august. Du kan nå kjøpe båtplass med festivalpass til denne helga. Mer informasjon om dette finner du ved å klikke her!


Bobilhavn:

Moss Havn har også ferdigstilt bobilplasser for våre gjester ved Alphabrygga i Moss. Det er her etablert 14 oppstillingsplasser med mulighet for oppkopling til både strøm og vann mot en avgift. 

For benyttelse av bobilplass tilkommer en avgift pr. døgn på kr 150,-. Avgiften inkluderer vann, strøm samt tilgang til serviceanlegg.

           

I tilknytning til "Festivalen Sin 2017" er 20 bobilplasser på Alpha- brygga reservert fra og med fredag 25. august, til og med søndag 27. august. Du kan nå kjøpe bobilplass med festivalpass til denne helga. Mer informasjon om dette finner du ved å klikke her!