Nyheter
RSS
Moss gjeste- og bobilhavn klargjort for sommersesongen 2017
Moss Havn har nå klargjort bobilplassene ved Alphabrygga for årets sesong. Plassene er allerede flittig i bruk i det fine vårværet.Moss gjestehavn for fritidsbåter er også istandsatt og klar til bruk. På nordre del av Tollbodkaia er havnens ekstra flytebrygge lagt ut.Vi ønsker deg med dette velkommen til Moss!
Les mer

Pressemelding: Innmelding i Norske Havner

Publisert
Flere Norske havner blir medlem i Norske Havner Gjennom en prosess på snart to år, har norske offentlige havner vurdert hvordan havnene kan samles i en felles organisasjon.
Les mer

Morgenmøte på Moss havn

Publisert
Som den første i serien av presentasjoner av havnene i Østfold hadde Mosseregionens Næringsutvikling i dag, mandag 23. mars, gleden av å invitere til Morgenmøte.
Les mer

Moss Havns innlandshavn

Publisert
Moss Havns innlandshavn
Overtakelse av grunnarbeider fant sted mandag 20 mars.Entreprenør Leif Grimsrød AS har utført grunnarbeidene for Moss havn på Moss Næringspark.
Les mer

Emil på jobb

Publisert
Emil på jobb
En vakker onsdags morgen tøffer Emil rolig gjennom kanalen i Moss. Med seg sleper "han" pontonger til flytebrygga nord på Tollbodenkaia. Freddy, Karl- Erik og resten av teknisk avdeling i Moss Havn er nå i gang med å istandsette både småbåthavn og bobilplass til sommerens gjester. 
Les mer
Studenter fra NMBU på Ås skriver masteroppgaver om Moss havn
Tre studenter ved Handelshøyskolen på NMBU på Ås skal skrive masteroppgaven sin om problemstillinger fra Moss havn. - Om dette prosjektet kan vi bruke «kinderegg-klisjeen» sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby begeistret. Studentene får realistiske og interessante caser til sine oppgaver, Moss havn får en grundig problemløsning og vi bidrar til å knytte næringsliv i Mosseregionen og akademie på Å...
Les mer
Sterk avslutning på 2016 og sterk start på 2017!
Moss havn har opplevd en sterk start på 2017, med vekst i antall TEU på hele 15 % i januar 2017 mot januar 2016. Med det følger den positive trenden som Moss havn også hadde i 4. kvartal 2016.
Les mer
Moss Havn gratulerer ColliCare med Næringslivsprisen 2016
ColliCare mottok fredag "Næringslivsprisen 2016" i et arrangement på Moss rådhus. De viktigste kriteriene for å motta denne prisen er å ha vist kreativitet, pågangsmot og godt entreprenørskap. ColliCare ble tildelt prisen for å ha etablert et eget rederi, Viasea Shipping, som driver en egen containerlinje mellom Rotterdam og Moss. Containerlinjen har ukentlige avganger og får med dette godsvolum flyttet fra...
Les mer

Dåp av Bastø Fosens nye ferger

Publisert
Dåp av Bastø Fosens nye ferger
Torsdag 12. januar ble det arrangert dåp på to av de tre nye fergene til Bastø Fosen. Dåpen fant sted i Horten havn.De nye fergene er 143 meter lange og 21 meter brede. Dette innebærer en kapasitet på 600 passasjerer, 200 biler og mellom 24-30 vogntog, avhengig av størrelse.Fergene er utviklet spesielt med fokus på å redusere laste- og lossetiden av både gående og kjørende. Alle kjøretøy blir plassert p&arin...
Les mer

Innlandshavn under utbygging

Publisert
Innlandshavn under utbygging
Moss Havn er i gang med utbygging av innlandshavn på næringsområdet til Moss næringspark på Vanem, som ligger ca. 4 km fra Moss havn.Tomtearealet som Moss Havn har anskaffet er på 25 mål, og entreprenør Grimsrud AS står for grunnarbeidene på tomten.1 mars skal hele tomten være utsprengt og ferdig grovavrettet med sprengstein.Planer er deretter å sette opp et lagerbygg og legge et solid dekke på tomten hvor det i ...
Les mer
Arkiv - kategori