Nyheter
RSS

Miljøopprydding på Sjøbadet

Publisert
Miljøopprydding på Sjøbadet
Moss Havn, Kirkens Bymisjon og miljøavdelingen i Moss kommune hadde fredag 7. april en "søppel-telle-dag" på Sjøbadet. Både søppel liggende i tang og i sanden ble da talt opp. Det ble funnet mengder av plastbiter og fisketråder som er blitt skylt inn på stranda som en del av tangbeltet. Det meste av funnet kommer fra sjøen. I morgen, torsdag 20. april, foretas det en ny opp...
Les mer

Ledig stilling i Moss Havn

Publisert
Det er for tiden en ledig stilling som prosjektingeniør i Moss Havn. Mer om stillingen finner du her...
Les mer
Moss gjeste- og bobilhavn klargjort for sommersesongen 2017
Moss Havn har nå klargjort bobilplassene ved Alphabrygga for årets sesong. Plassene er allerede flittig i bruk i det fine vårværet.Moss gjestehavn for fritidsbåter er også istandsatt og klar til bruk. På nordre del av Tollbodkaia er havnens ekstra flytebrygge lagt ut.Vi ønsker deg med dette velkommen til Moss!
Les mer

Pressemelding: Innmelding i Norske Havner

Publisert
Flere Norske havner blir medlem i Norske Havner Gjennom en prosess på snart to år, har norske offentlige havner vurdert hvordan havnene kan samles i en felles organisasjon.
Les mer

Morgenmøte på Moss havn

Publisert
Som den første i serien av presentasjoner av havnene i Østfold hadde Mosseregionens Næringsutvikling i dag, mandag 23. mars, gleden av å invitere til Morgenmøte.
Les mer

Moss Havns innlandshavn

Publisert
Moss Havns innlandshavn
Overtakelse av grunnarbeider fant sted mandag 20 mars.Entreprenør Leif Grimsrød AS har utført grunnarbeidene for Moss havn på Moss Næringspark.
Les mer

Emil på jobb

Publisert
Emil på jobb
En vakker onsdags morgen tøffer Emil rolig gjennom kanalen i Moss. Med seg sleper "han" pontonger til flytebrygga nord på Tollbodenkaia. Freddy, Karl- Erik og resten av teknisk avdeling i Moss Havn er nå i gang med å istandsette både småbåthavn og bobilplass til sommerens gjester. 
Les mer
Studenter fra NMBU på Ås skriver masteroppgaver om Moss havn
Tre studenter ved Handelshøyskolen på NMBU på Ås skal skrive masteroppgaven sin om problemstillinger fra Moss havn. - Om dette prosjektet kan vi bruke «kinderegg-klisjeen» sier havnesjef Øystein Høsteland Sundby begeistret. Studentene får realistiske og interessante caser til sine oppgaver, Moss havn får en grundig problemløsning og vi bidrar til å knytte næringsliv i Mosseregionen og akademie på Å...
Les mer
Sterk avslutning på 2016 og sterk start på 2017!
Moss havn har opplevd en sterk start på 2017, med vekst i antall TEU på hele 15 % i januar 2017 mot januar 2016. Med det følger den positive trenden som Moss havn også hadde i 4. kvartal 2016.
Les mer
Moss Havn gratulerer ColliCare med Næringslivsprisen 2016
ColliCare mottok fredag "Næringslivsprisen 2016" i et arrangement på Moss rådhus. De viktigste kriteriene for å motta denne prisen er å ha vist kreativitet, pågangsmot og godt entreprenørskap. ColliCare ble tildelt prisen for å ha etablert et eget rederi, Viasea Shipping, som driver en egen containerlinje mellom Rotterdam og Moss. Containerlinjen har ukentlige avganger og får med dette godsvolum flyttet fra...
Les mer
Arkiv - kategori