Nyheter
RSS

Ledig stilling som Plan- og utbyggingssjef

Publisert
Moss Havn står foran spennende utfordringer knyttet til videre endringer for å sikre en kompakt og miljøvennlig havn. På bakgrunn av dette søker vi nå etter en Plan- og utbyggingssjef som skal være med å sikre at Moss Havn skal være den mest attraktive samarbeidspartneren for lokale og regionale næringsorganer også i fremtiden.
Les mer

Midlertidig stans i tildekking av Moss Havn

Publisert
I forbindelse med tildekking av sjøbunnen utenfor Moss Havn, har det blitt avdekket at plast fra sprengtråd har drevet inn på Sjøbadet. Moss Havn informerte i går, fredag den 8. april Fylkesmannen om dette.  Les mer om dette her!
Les mer

Kontrakt om markedsføringstjenester

Publisert
Moss Havn inngikk i mars en 2- års kontrakt med Kias Reklame AS vedrørende levering av tjenester innenfor markedsføring og profilering. Les mer om dette her!
Les mer

Viktig milepel for Moss havn sin utvikling

Publisert
Etter mange års nitidig arbeid med utviklingsplan bysentrum og for Moss Havn, er nå første levering av steinmasser på vei til Værlebukta.Les mer om dette her!
Les mer

El-bilkontaker for ansatte i Moss havn

Publisert
Moss Havn KF er opptatt av miljørettede tiltak. Vi har nå utført tiltak som legger til rette for at våre ansatte kan velge miljøvennlig.Les mer om dette her!
Les mer

All time high

Publisert
Aktiviteten for Moss havn for 2015 er klart og det viser en all time high for både containeraktivitet målt i TEU (20 fots containerenhet) og godsomslag målt i tonn. Les mer om dette her!
Les mer
Side12 av 12 Først 891011[12] NesteSist
Arkiv - kategori