Nyheter
26

Fornøyde bobilbrukere i Moss

Publisert
Fornøyde bobilbrukere i Moss
Det er en solfylt dag i Moss by og jeg har tatt turen bort til Moss Havns bobilplass for å snakke litt med menneskene der. Plassen er i ferd med å fylles opp og de fleste sitter utenfor sine bobiler og koser seg i det fine været. Jeg går bort til den første bobilen hvor jeg treffer en blid og hyggelig dame ved navn Marit Berget Brenneng. Hun har, sammen med sin mann, Bjørn, kjørt helt fra Trysil for å overnatte i Moss.

- Hva får dere til å kjøre fra Trysil og helt ned til Moss?, spør jeg Marit.
- Nærheten til sjøen er selvsagt én av årsakene til at vi har valgt Moss Bobilplass. Men, vi har vært her før og vet at dette er en fin plass å tilbringe noen solfylte dager. Vi liker å gjeste ulike plasser rundt i landet for å lære mer om de ulike stedene. Jeg har også «geocashing» som hobby, sier Marit videre. Det er mange spennende "historie- skatter" å finne her i Moss. Jeg har blant annet funnet geocash ved statuen «Norwegian Lady» på Sjøbadet, sier hun.

- Hva er bra og eventuelt ikke fullt så bra med Moss bobilplass?, spør jeg videre.
- Området her i kanalen er fantastisk flott, hvor bobilhavna har god beliggenhet. Serviceanlegget tilknyttet bobilplassen er rent og pent og prikken over i’en er kort vei til bryggas «Fisk og skalldyr», butikk hvor ferskvarer selges, svarer Marit.

Det er ikke første gang Marit og Bjørn har gjestet Moss bobilhavn. Det blir heller ikke den siste. De liker seg her, på en av landets fineste bobilplasser.
 
I kveld blir det bryggekos hos Marit og Bjørn med ferske skalldyr- retter på Moss bobilhavn…

Artikkelen er skrevet av økonomi- og markedssjef Merete Ruud Tuskin.
Mer Moss bobilhavn - klikk her!
 
Arkiv - kategori