Nyheter
28

Sommervikarene er på plass i Moss Havn

Publisert
Sommervikarene er på plass i Moss Havn

Adam Rønning Johansen, 22 år fra Moss og Marika Bernås Sundvall, 17 år fra Råde, skal i sommer jobbe for å holde orden i områdene rundt Moss Havn.

På spørsmålet om hvorfor akkurat sommerjobb i Moss Havn, var det muligheten til å jobbe ute som var det største trekkplasteret. 

-    Jeg trengte penger, men synes det også virket som en spennende jobb hvor jeg fikk vært mye ute, sier Marika.

Hennes kollega er i gang på tredje sommeren som vikar i Moss Havn og gleder seg over å få en pause fra studier, og en arbeidsplass ute i friluft med sjøen som nærmeste nabo.

- Jeg tok denne muligheten i år igjen, jeg liker å jobbe ute og slippe kontorarbeid hele sommeren. Så for meg var det fint å kunne komme tilbake til Moss Havn og ha sommerjobben min her i år også, sier Adam.

- Oppgavene vi får er varierte og fine, og vi får muligheten til å treffe sommergjestene som er på besøk i havna, og det er veldig hyggelig sier, Marika.

- Vi for mye skryt av gjestene både i bobilhavnen og i gjestehavnen for hvor fint og ryddig det er her, og det synes vi er veldig kjekt, fortsetter Johansen.

Det er den mer rutinerte havnearbeideren, Freddy Rinden som har med seg sommervikarene på dagens tur, og han er godt fornøyd med de nyansatte.

- Det er to hyggelige kolleger vi har her. De skal få mange fine oppgaver og god arbeidserfaring i løpet av denne sommeren. Det er viktig at bedrifter tar i mot sommervikarer og gir ungdommen muligheter til å skaffe seg arbeidserfaring. Den rollen tar vi i Moss Havn veldig seriøst, avslutter Rinden. Samtidig som han ønsker alle sommergjester velkomne til både bobilhavnen og gjestehavnen i Moss.
 

Arkiv - kategori