Nyheter
21

Vakker beliggenhet og mange fasiliteter

Publisert

Se vår filmsnutt over Moss gjestehavn her!

Gjestehavnen i Moss har ikke bare en idyllisk beliggenhet, den har også mange tilbud i umiddelbar nærhet.

Moss gjestehavn er en hyggelig gjestehavn i ytre Oslofjord. Gjestehavna ligger i gangavstand til det meste som skjer i Moss, med shopping, spisesteder. gallerier og badeplasser. Det er båtplasser i store deler av kanalen, i tillegg er det en egen flytebrygge på Tollbodbrygga som ligger nord-øst for kanalbroen.

- Vi er stolte av gjestehavnen vår og vi gleder oss over å kunne tilby båt-turistene i sommer våre fasiliteter. Her er det gangavstand til så og si alt av tilbud som en turist skulle ønske seg, sier Øystein Høsteland Sundby, Havnesjef i Moss Havn.

Innseilingen kan gjøres både fra sør eller nord. Kanalbroen har seilingshøyde på 4.5 meter. Følg også godt med og hold god avstand til Bastøfergene hvis du kommer sør-fra. Fortøying gjøres langs med bryggen i kanalen eller på flytebryggene.

Fasiliteter
Gjestehavnen har en sentral beliggenhet midt i kanalen i Moss og har egen billettautomat med kort-leser. Vann, strøm og adgang til servicerom med toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel er inkludert i avgiftene.

I kanalen kan du også få ferske reker hver tirsdag og torsdag, da fiskebåten Årviken er på plass med sitt utsalg av en av havets delikatesser. På Peppes Pizza i Tollboden får du rykende fersk pizza.

Fiskebasaren tilbyr også noe godt i glasset og underholding på kveldstid. Og Rema 1000 har alt av dagligvarer til å fylle opp lagrene i båten.

Skulle det friste med et bad er det verdt å tipse om en tur til Sjøbadet. Kun en kort gåtur over kanalbroen og over på Jeløy finner du en av områdets flotteste badeplasser.

Ander fasiliteter i nærområdet
Apotek, badeplass, buss, båtforhandler, båtutstyr, dagligvarehandel, dusj, ferskvann, hotell, café, kiosk, kran/løft, lege, parkering, restaurant, strøm, toalett, tog, kjøpesenter og vinmonopol.

Døgnpriser i Moss gjestehavn for sommeren 2018:

Under 30 fot: 160,- pr. døgn
Mellom 30 og 40 fot: 190,- pr. døgn
Mellom 40 og 50 fot: 255,- pr. døgn
Mellom 50 og 75 fot: 390,- pr. døgn


 

Arkiv - kategori