Nyheter
23

Mosseregionkonferansen 2017

Publisert
Mosseregionkonferansen 2017
Onsdag 22. november ble Mosseregionkonferansen 2017 avholdt på Verket Scene. Årets tema var «Smart by og smart samfunn».
Konferansen er en årlig møteplass for offentlig sektor, næringsliv og samfunnet . Årets konferanse ble arrangert av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler i samarbeid med Mosseregionens Næringsutvikling, Moss I Sentrum og Smart Innovation Norway.
 
Programmet var tettpakket med innovative foredragsholdere til god inspirasjon for alle de 180 fremmøtte.
 
Moss Havn ved havnesjef Øystein Høsteland Sundby holdt ett av innleggene. Der fortalte han om virksomhetens planer for å etablere smarte, innovative og bærekraftige løsninger for fremtiden. Moss Havn etablerer nå innlandshavn og på nyåret flytter de første leietakerne inn på området på Vanem med sin aktivitet.
 
Parallelt med oppstart av detaljregulering for havneområdet i Værla starter også prosjektet Smart Moss Havn. I dette prosjektet samarbeider Moss havn med Smart Innovation Norway, akademia og næringsliv om å finne de meste innovative løsningene for både havneområdet i Værla, innlandshavna og kommunikasjonen mellom dem og vareeierne. På denne måten møter Moss Havn fremtidens kundebehov.
 
Arkiv - kategori